31 oktober 2018 Klinkt logisch, maar is het niet altijd

“Doen wat je zegt en zeggen wat je doet”

Bas: “Momenteel werk ik aan een gevelproject van een woonhuis waarbij ik de klant volledig ontzorg. Van advies tot alles regelen wat gedaan moet worden. Zo heb ik een dakdekker en een straler laten komen, de planning opgesteld wie wat wanneer doet, en zelf doe ik het schilderwerk. En als alles straks klaar is, worden de kunststof kozijnen nog beplakt met folie.”

“Ik zoek altijd naar de beste oplossing voor de klant. Die vroeg eerst of ik de kozijnen wilde schilderen in antraciet, maar dat raadde ik af. Het wordt minder mooi en als de hele dag de zon erop schijnt, dan verschiet die kleur binnen de kortste keren. Het beplakken met folie is fraaier en bovendien duurzamer. De coördinatie en dat alles volgens planning verloopt, geeft me veel voldoening en een gevoel van trots.”

Wat geeft Bas een boost en hoe ervaart hij het ondernemerschap? En waarom kreeg hij het bijna aan de stok met een directrice op hoge hakken? Lees het allemaal in het uitgebreide interview op www.bpfschilders.nl/pensioenblad.

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

We kunnen zelf wel schrijven dat we goed en betrouwbaar zijn én netjes werk leveren, maar wij laten dat liever aan onze klanten over.

Heerlijk! Zou het zo weer doen!
Familie uit Herkenbosch

Het binnenschilderwerk was hard nodig, evenals het schuren en opnieuw lakken van het parket in de woonkamer. Maar wij hadden geen zin om de hele woonkamer te ontruimen en ons te bemoeien met de werkzaamheden. Wij zijn toen op vakantie gaan, hebben Bas Beugelsdijk de huissleutel gegeven en hij heeft toen alles piekfijn geregeld. Van verhuizing/verplaatsing van de meubels en spullen uit de woonkamer, tot het schilderwerk en schuur- en lakwerk van het parket. Toen we terugkwamen van vakantie was het of we in een nieuw huis kwamen.

Zeer tevreden
Bert Schmitz

Na een goed advies, en goede kleurstelling vlug maar zeker vakkundig vakwerk. Bas, Detlef en collega’s dank voor de inzet. #zeertevreden

Netjes en strak
Jean-Paul Smeets

Bas en collega hebben bij bakkerij Smeets netjes en strak werk geleverd aan de hele voorgevel.

Zeer betrouwbaar
Wendy Cober

Ik werd snel na het invullen van het contactformulier gemaild om een afspraak te maken. Ik vond het superfijn dat al het contact digitaal verliep. De offerte zag er zeer gedetailleerd uit en de werkzaamheden zijn zeer kundig en netjes uitgevoerd. Vanwege mijn werk kon ik niet thuis zijn, maar dat was ook niet nodig. Bas en zijn collega waren zeer betrouwbaar. Er is niet alleen geschilderd, maar ze hebben ook een timmerman geregeld die nieuwe plinten heeft geplaatst.

Mooi werk
De heer Bunni

Voor de 2e keer gebruik gemaakt vd service van Beugelsdijk Schilders. Werken netjes, geven advies en leveren mooi werk af. Ik zou ze zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.

Gezellig en ontspannen sfeer
De heer Kostermans

Bas en zijn personeel hebben perfect werk geleverd. De mensen die ons huis zowel binnen als buiten geschilderd hebben zijn zeer kundig, behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Het was een gezellig en ontspannen sfeer met hun in huis. Ze zijn zeer betrouwbaar.