Schilder nodig?

Over Bas

Ik ben Bas Beugelsdijk. In 1994 heb ik de schildersopleiding aan de mts Sint Lucas in Boxtel met succes afgerond. Aansluitend heb ik 10 jaar gewerkt voor Schildersbedrijf Jetten in Geleen. De eerste jaren als schilder, daarna als uitvoerder/bedrijfsleider.

Eind 2004 ben ik Bas Beugelsdijk Schilders gestart. Ik heb een klein, vertrouwd team om me heen, waarmee ik al veel panden van binnen en buiten heb opgeknapt.

Netheid vind ik zeer belangrijk. Of het nu de offerte, de bedrijfsauto of het schilderwerk zelf is, alles is tot in de puntjes verzorgd. En uiteraard laten wij geen rommel achter in of rond jouw huis of bedrijfspand.

BPFSchilders-pensioenblad_okt2018_Vakwerk-03
Aangesloten bij OnderhoudNL

Erkend schildersbedrijf

Bas Beugelsdijk Schilders is een kleinschalig schildersbedrijf en is aangesloten bij OnderhoudNL Garantie, dat garant staat voor vakmanschap en betrouwbaarheid. Ook netheid staat hoog in het vaandel. Of het nu de offerte, de bedrijfsauto of het schilderwerk zelf betreft, alles is tot in de puntjes verzorgd.

Door de kleinschaligheid is er directe communicatie met de klant, openheid in de relatie en overzicht in de werkwijze. De persoonlijke betrokkenheid bij elke opdracht en ons vakmanschap resulteren in een afwerking die zowel duurzaam als representatief is.

Schilder met een bekroning

Onze klanttevredenheid is hoog. In 2014 kregen we gemiddeld een 9,4 voor ons schilderwerk en onze service (dat is inmiddels een 9,8). Hiervoor ontvingen we de AF-KTO Award. Je kunt het schilderwerk van jouw woning of (bedrijfs)pand dus gerust aan ons overlaten. Jouw schilderwerk is bij ons in goede handen. Bas Beugelsdijk Schilders voert alle voorkomende schilderwerkzaamheden uit, zowel binnen als buiten.

Nauwkeurig
Nauwkeurig
Vakwerk
Vakwerk
Netjes
Netjes
Persoonlijk
Persoonlijk
Duidelijke offerte
Duidelijke offerte
builder

Bekijk onze projecten

Project Texen binnen

Project Buitenschilderwerk bedrijfspand

Project Texwerk keuken Herten

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

We kunnen zelf wel schrijven dat we goed en betrouwbaar zijn én netjes werk leveren, maar wij laten dat liever aan onze klanten over.

Heerlijk! Zou het zo weer doen!
Familie uit Herkenbosch

Het binnenschilderwerk was hard nodig, evenals het schuren en opnieuw lakken van het parket in de woonkamer. Maar wij hadden geen zin om de hele woonkamer te ontruimen en ons te bemoeien met de werkzaamheden. Wij zijn toen op vakantie gaan, hebben Bas Beugelsdijk de huissleutel gegeven en hij heeft toen alles piekfijn geregeld. Van verhuizing/verplaatsing van de meubels en spullen uit de woonkamer, tot het schilderwerk en schuur- en lakwerk van het parket. Toen we terugkwamen van vakantie was het of we in een nieuw huis kwamen.

Zeer tevreden
Bert Schmitz

Na een goed advies, en goede kleurstelling vlug maar zeker vakkundig vakwerk. Bas, Detlef en collega’s dank voor de inzet. #zeertevreden

Netjes en strak
Jean-Paul Smeets

Bas en collega hebben bij bakkerij Smeets netjes en strak werk geleverd aan de hele voorgevel.

Zeer betrouwbaar
Wendy Cober

Ik werd snel na het invullen van het contactformulier gemaild om een afspraak te maken. Ik vond het superfijn dat al het contact digitaal verliep. De offerte zag er zeer gedetailleerd uit en de werkzaamheden zijn zeer kundig en netjes uitgevoerd. Vanwege mijn werk kon ik niet thuis zijn, maar dat was ook niet nodig. Bas en zijn collega waren zeer betrouwbaar. Er is niet alleen geschilderd, maar ze hebben ook een timmerman geregeld die nieuwe plinten heeft geplaatst.

Mooi werk
De heer Bunni

Voor de 2e keer gebruik gemaakt vd service van Beugelsdijk Schilders. Werken netjes, geven advies en leveren mooi werk af. Ik zou ze zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.

Gezellig en ontspannen sfeer
De heer Kostermans

Bas en zijn personeel hebben perfect werk geleverd. De mensen die ons huis zowel binnen als buiten geschilderd hebben zijn zeer kundig, behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Het was een gezellig en ontspannen sfeer met hun in huis. Ze zijn zeer betrouwbaar.