Behang is terug van weggeweest

Behangen

Behangen is weer helemaal terug van weggeweest. Je hebt de mooiste kleuren, speciaalste dessins en enorm veel kwaliteiten. Je kunt er een hele kamer mee doen, maar ik breng het vaak aan op 1 wand of een stuk muur in bijvoorbeeld de keuken.

BasBeugelsdijk-103
Voor ieder wat wils

Bloemetjesbehang

Dit bloemetjesbehang hebben we aangebracht op 1 wand in de woonkamer. Ik moest hier goed opletten op het patroon. De bloemetjes moeten natuurlijk wel in elkaar overlopen.

Neem contact op
Behangen - paardenbehang - Bas Beugelsdijk Schilders
Mogelijkheden zijn ontelbaar

Paardenbehang

Een tijd geleden heb ik dit paardenbehang aangebracht op 1 wand in de slaapkamer van een meisje. Mooi, hè?

Bel mij
Bloemenbehang Bas Beugelsdijk Schilders
Je hoeft geen boeket meer te kopen

Grote bloemen op je muur

Steeds vaker  zie je behang waar een groot boeket bloemen op staat. Ik plak het in ieder geval regelmatig bij mijn klanten.

Maak een afspraak
builder

Bekijk onze projecten

Project Behangwerk Roermond

Project Spuitwerk binnen

Project Herstel scheurvorming

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

We kunnen zelf wel schrijven dat we goed en betrouwbaar zijn én netjes werk leveren, maar wij laten dat liever aan onze klanten over.

Heerlijk! Zou het zo weer doen!
Familie uit Herkenbosch

Het binnenschilderwerk was hard nodig, evenals het schuren en opnieuw lakken van het parket in de woonkamer. Maar wij hadden geen zin om de hele woonkamer te ontruimen en ons te bemoeien met de werkzaamheden. Wij zijn toen op vakantie gaan, hebben Bas Beugelsdijk de huissleutel gegeven en hij heeft toen alles piekfijn geregeld. Van verhuizing/verplaatsing van de meubels en spullen uit de woonkamer, tot het schilderwerk en schuur- en lakwerk van het parket. Toen we terugkwamen van vakantie was het of we in een nieuw huis kwamen.

Zeer tevreden
Bert Schmitz

Na een goed advies, en goede kleurstelling vlug maar zeker vakkundig vakwerk. Bas, Detlef en collega’s dank voor de inzet. #zeertevreden

Netjes en strak
Jean-Paul Smeets

Bas en collega hebben bij bakkerij Smeets netjes en strak werk geleverd aan de hele voorgevel.

Zeer betrouwbaar
Wendy Cober

Ik werd snel na het invullen van het contactformulier gemaild om een afspraak te maken. Ik vond het superfijn dat al het contact digitaal verliep. De offerte zag er zeer gedetailleerd uit en de werkzaamheden zijn zeer kundig en netjes uitgevoerd. Vanwege mijn werk kon ik niet thuis zijn, maar dat was ook niet nodig. Bas en zijn collega waren zeer betrouwbaar. Er is niet alleen geschilderd, maar ze hebben ook een timmerman geregeld die nieuwe plinten heeft geplaatst.

Mooi werk
De heer Bunni

Voor de 2e keer gebruik gemaakt vd service van Beugelsdijk Schilders. Werken netjes, geven advies en leveren mooi werk af. Ik zou ze zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.

Gezellig en ontspannen sfeer
De heer Kostermans

Bas en zijn personeel hebben perfect werk geleverd. De mensen die ons huis zowel binnen als buiten geschilderd hebben zijn zeer kundig, behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Het was een gezellig en ontspannen sfeer met hun in huis. Ze zijn zeer betrouwbaar.