Voor die perfecte eerste indruk

Buitenschilderwerk

Een lust voor het oog

Hoogwaardig schilderwerk

Buitenschilderwerk bestaat uit het schilderen van kozijnen, ramen en deuren. Ook hoort hier het texen en eventueel spuiten van gevels bij.

In het filmpje hiernaast zie je hoe een huis een complete metamorfose krijgt.

Neem contact op
Texwerk gevels Maasniel 1a- Bas Beugelsdijk Schilders Texwerk gevels Maasniel 1- Bas Beugelsdijk Schilders
The same maar toch niet hetzelfde

Een heel ander huis

Bekijk hiernaast de voor- en na-foto van de metamorfose van het huis in bovenstaand filmpje.

Zeg jij: ja, dat wil ik ook?

Bel, app of mail mij dan
Bas Beugelsdijk Schilders - Steenen Trappen
Alleen maar mooi!

Lakwerk = vakwerk

Uiteraard gebruiken we voor lakwerk de kwast…

Bekijk onze projecten
Pui buitenschilderwerk Bas Beugelsdijk Schilders
Weer voor jaren klaar

Houtwerk staat er mooi op

… en ook vaak een fijne roller.

Wil jij het schilderwerk graag uitbesteden?

Maak meteen een afspraak
buitenschilderwerk bedrijfspand - Bas Beugelsdijk Schilders buitenschilderwerk bedrijfspand 3a - Bas Beugelsdijk Schilders

Houtrotherstel

Naast het lakken en texen herstellen wij ook houtrot. Is het herstel niet meer mogelijk? Dan schakelen wij in overleg met de opdrachtgever een timmerman in om het hout te vervangen. Dat laatste is hier ook gebeurd.

Herstel scheurvorming onderdorpel - Bas Beugelsdijk Schilders (2) Herstel scheurvorming onderdorpel - Bas Beugelsdijk Schilders (1)
Ventistone erop en voila

Herstel van scheurvorming

Als onderdorpels veel scheuren vertonen, plaatsen we vaak Ventistone-profielen. De steenvezelprofielen houden kozijnen droog en laten ze ventileren. Dit om houtrot te voorkomen en kosten te verminderen. De profielen hebben een uitstraling van hout en zijn zo sterk en duurzaam als steen.

Nieuwsgierig?

Neem dan contact op
builder

Bekijk onze projecten

Project Herstel scheurvorming

Project Buitenschilderwerk bedrijfspand

Project Buitenschilderwerk Roermond

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

We kunnen zelf wel schrijven dat we goed en betrouwbaar zijn én netjes werk leveren, maar wij laten dat liever aan onze klanten over.

Heerlijk! Zou het zo weer doen!
Familie uit Herkenbosch

Het binnenschilderwerk was hard nodig, evenals het schuren en opnieuw lakken van het parket in de woonkamer. Maar wij hadden geen zin om de hele woonkamer te ontruimen en ons te bemoeien met de werkzaamheden. Wij zijn toen op vakantie gaan, hebben Bas Beugelsdijk de huissleutel gegeven en hij heeft toen alles piekfijn geregeld. Van verhuizing/verplaatsing van de meubels en spullen uit de woonkamer, tot het schilderwerk en schuur- en lakwerk van het parket. Toen we terugkwamen van vakantie was het of we in een nieuw huis kwamen.

Zeer tevreden
Bert Schmitz

Na een goed advies, en goede kleurstelling vlug maar zeker vakkundig vakwerk. Bas, Detlef en collega’s dank voor de inzet. #zeertevreden

Netjes en strak
Jean-Paul Smeets

Bas en collega hebben bij bakkerij Smeets netjes en strak werk geleverd aan de hele voorgevel.

Zeer betrouwbaar
Wendy Cober

Ik werd snel na het invullen van het contactformulier gemaild om een afspraak te maken. Ik vond het superfijn dat al het contact digitaal verliep. De offerte zag er zeer gedetailleerd uit en de werkzaamheden zijn zeer kundig en netjes uitgevoerd. Vanwege mijn werk kon ik niet thuis zijn, maar dat was ook niet nodig. Bas en zijn collega waren zeer betrouwbaar. Er is niet alleen geschilderd, maar ze hebben ook een timmerman geregeld die nieuwe plinten heeft geplaatst.

Mooi werk
De heer Bunni

Voor de 2e keer gebruik gemaakt vd service van Beugelsdijk Schilders. Werken netjes, geven advies en leveren mooi werk af. Ik zou ze zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.

Gezellig en ontspannen sfeer
De heer Kostermans

Bas en zijn personeel hebben perfect werk geleverd. De mensen die ons huis zowel binnen als buiten geschilderd hebben zijn zeer kundig, behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Het was een gezellig en ontspannen sfeer met hun in huis. Ze zijn zeer betrouwbaar.