Denk aan het resultaat!

Ontzorgen

Zie je op tegen alle rompslomp die gepaard gaat met binnenschilderwerk
of buitenschilderwerk? Bas Beugelsdijk Schilders neemt je alle zorg uit handen.

Ontzorgen van A t/m Z Bas Beugelsdijk Schilders
Wij gaan een stapje verder

Ontzorgen bij particulieren

Wij kunnen ervoor zorgen dat tijdelijk jouw meubels, lampen, gordijnen en schilderijen verplaatst of verhuisd worden en zorgen na het schilderen en/of behangen dat alles weer wordt teruggeplaatst. Hoe fijn is dat?

Maar we gaan nog een stapje verder. Wil je – nu de woonkamer toch helemaal leeg is – ook jouw vloer eens laten opknappen? Of wil je nu alles weer zo fris geschilderd is, nieuwe gordijnen of vloerbedekking? Ook dat regelt Bas Beugelsdijk Schilders voor jou.

Neem contact op
Ontzorgen bij bedrijven Bas Beugelsdjik Schilders
Je bedrijf blijft gewoon doordraaien

Ontzorgen bij bedrijven

Kan jouw bedrijfsruimte wel een likje verf gebruiken, maar ben je bang dat jouw bedrijf niet gewoon kan blijven doordraaien tijdens het schilderwerk? Schakel Bas Beugelsdijk Schilders dan in. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf zo min mogelijk last heeft van het schilderwerk.

Wij maken samen met jou een planning, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als het nodig is, zorgen we ervoor dat tijdelijk de meubels en apparatuur verplaatst of verhuisd worden en na afloop weer op de plaats teruggezet worden. Alles vanzelfsprekend in goed overleg.

Maak meteen een afspraak
builder

Bekijk onze projecten

Project Spuitwerk binnen

Project Texen binnen

Project Buitenschilderwerk bedrijfspand

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

We kunnen zelf wel schrijven dat we goed en betrouwbaar zijn én netjes werk leveren, maar wij laten dat liever aan onze klanten over.

Heerlijk! Zou het zo weer doen!
Familie uit Herkenbosch

Het binnenschilderwerk was hard nodig, evenals het schuren en opnieuw lakken van het parket in de woonkamer. Maar wij hadden geen zin om de hele woonkamer te ontruimen en ons te bemoeien met de werkzaamheden. Wij zijn toen op vakantie gaan, hebben Bas Beugelsdijk de huissleutel gegeven en hij heeft toen alles piekfijn geregeld. Van verhuizing/verplaatsing van de meubels en spullen uit de woonkamer, tot het schilderwerk en schuur- en lakwerk van het parket. Toen we terugkwamen van vakantie was het of we in een nieuw huis kwamen.

Zeer tevreden
Bert Schmitz

Na een goed advies, en goede kleurstelling vlug maar zeker vakkundig vakwerk. Bas, Detlef en collega’s dank voor de inzet. #zeertevreden

Netjes en strak
Jean-Paul Smeets

Bas en collega hebben bij bakkerij Smeets netjes en strak werk geleverd aan de hele voorgevel.

Zeer betrouwbaar
Wendy Cober

Ik werd snel na het invullen van het contactformulier gemaild om een afspraak te maken. Ik vond het superfijn dat al het contact digitaal verliep. De offerte zag er zeer gedetailleerd uit en de werkzaamheden zijn zeer kundig en netjes uitgevoerd. Vanwege mijn werk kon ik niet thuis zijn, maar dat was ook niet nodig. Bas en zijn collega waren zeer betrouwbaar. Er is niet alleen geschilderd, maar ze hebben ook een timmerman geregeld die nieuwe plinten heeft geplaatst.

Mooi werk
De heer Bunni

Voor de 2e keer gebruik gemaakt vd service van Beugelsdijk Schilders. Werken netjes, geven advies en leveren mooi werk af. Ik zou ze zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.

Gezellig en ontspannen sfeer
De heer Kostermans

Bas en zijn personeel hebben perfect werk geleverd. De mensen die ons huis zowel binnen als buiten geschilderd hebben zijn zeer kundig, behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Het was een gezellig en ontspannen sfeer met hun in huis. Ze zijn zeer betrouwbaar.