21 mei 2018 Lokaal vakmanschap voor gemeente Roerdalen

Het gemeentehuis van het Limburgse Roerdalen is momenteel in onderhoud bij Bas Beugelsdijk Schilders uit Herkenbosch, een van de zes kerkdorpen die samen Roerdalen vormen.

Bas Beugelsdijk: “Voor mij als lokale ondernemer is het leuk dat de gemeente mij de kans geeft het schilderonderhoud uit te voeren. Mijn bedrijf bestaat al 14 jaar en voert veel projecten uit voor onder andere particulieren, VvE’s en overheidsinstellingen. Het onderhoud van dit gemeentehuis, dat staat in Sint Odiliënberg, bestaat uit allerlei werkzaamheden aan wanden, deuren, kozijnen en plinten in diverse ruimtes, waaronder die van de burgemeester en wethouders. Vaktechnisch gezien komen alle facetten van het schilderwerk langs.

We hebben te maken met verschillende ondergronden, het zetten en schilderen van strips op deurkozijnen en kleine houtreparaties. Het werk van de ambtenaren gaat daarbij gewoon door, dus voor is het flexibel werken en goed oppassen dat we zo min mogelijk overlast veroorzaken. Het goede contact met de facilitair manager helpt daarbij. Ik ben blij dat ik in ‘mijn eigen gemeentehuis’ zo’n klus mag klaren.”

Lokaal vakmanschap voor gemeente Roerdalen 1 - Bas Beugelsdijk Schilders

Overal kom je Bas Beugelsdijk Schilders tegen. Is het niet aan de kwast, op de steiger of ladder, dan is het wel op Facebook of op papier. Hierboven kon je de tekst al lezen en hiernaast vind je het originele artikel Lokaal vakmanschap voor gemeente Roerdalen. Het stond in mei 2018 in Verfstreken, een uitgave van Trimetal (Akzo Nobel).

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

We kunnen zelf wel schrijven dat we goed en betrouwbaar zijn én netjes werk leveren, maar wij laten dat liever aan onze klanten over.

Heerlijk! Zou het zo weer doen!
Familie uit Herkenbosch

Het binnenschilderwerk was hard nodig, evenals het schuren en opnieuw lakken van het parket in de woonkamer. Maar wij hadden geen zin om de hele woonkamer te ontruimen en ons te bemoeien met de werkzaamheden. Wij zijn toen op vakantie gaan, hebben Bas Beugelsdijk de huissleutel gegeven en hij heeft toen alles piekfijn geregeld. Van verhuizing/verplaatsing van de meubels en spullen uit de woonkamer, tot het schilderwerk en schuur- en lakwerk van het parket. Toen we terugkwamen van vakantie was het of we in een nieuw huis kwamen.

Zeer tevreden
Bert Schmitz

Na een goed advies, en goede kleurstelling vlug maar zeker vakkundig vakwerk. Bas, Detlef en collega’s dank voor de inzet. #zeertevreden

Netjes en strak
Jean-Paul Smeets

Bas en collega hebben bij bakkerij Smeets netjes en strak werk geleverd aan de hele voorgevel.

Zeer betrouwbaar
Wendy Cober

Ik werd snel na het invullen van het contactformulier gemaild om een afspraak te maken. Ik vond het superfijn dat al het contact digitaal verliep. De offerte zag er zeer gedetailleerd uit en de werkzaamheden zijn zeer kundig en netjes uitgevoerd. Vanwege mijn werk kon ik niet thuis zijn, maar dat was ook niet nodig. Bas en zijn collega waren zeer betrouwbaar. Er is niet alleen geschilderd, maar ze hebben ook een timmerman geregeld die nieuwe plinten heeft geplaatst.

Mooi werk
De heer Bunni

Voor de 2e keer gebruik gemaakt vd service van Beugelsdijk Schilders. Werken netjes, geven advies en leveren mooi werk af. Ik zou ze zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.

Gezellig en ontspannen sfeer
De heer Kostermans

Bas en zijn personeel hebben perfect werk geleverd. De mensen die ons huis zowel binnen als buiten geschilderd hebben zijn zeer kundig, behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Het was een gezellig en ontspannen sfeer met hun in huis. Ze zijn zeer betrouwbaar.