15 oktober 2013

Al een ouder artikel, maar nog steeds actueel…

Als ondernemer zonder personeel (ozp’er) kreeg schilder Bas Beugelsdijk de opdracht om in Roermond een appartementencomplex te schilderen. Daarmee ging de klus aan de neus van twee grote gerenommeerde schildersbedrijven voorbij, die ook een offerte uitbrachten.

De schilderskwast en Bas Beugelsdijk (42) zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zijn vader bezat een goedlopend schildersbedrijf (Jetten) met dertig man personeel. Zelf was zoonlief een van de werknemers. Tien jaar geleden besloot de in Herkenbosch woonachtige Beugelsdijk voor zichzelf te beginnen. Het was de ‘Wet Poortwachter’ die hem daartoe dreef. Bij het familiebedrijf waren twee schilders langdurig ziek. De oorzaak van het ziek zijn lag niet bij het uitoefenen van het schildersvak. “Als bedrijf waren we alle verplichtingen nagekomen en hebben we alles gedaan om de zieke schilders te reïntegreren”, vertelt Beugelsdijk. “Volgens het UWV hadden we administratief een paar kleine steekjes laten vallen. Hiervoor kregen we een boete. We hadden met zijn allen keihard gewerkt en dat jaar geen winst gemaakt. Die boete was voor ons de druppel.”

OZP'er kan ook grote klussen aan 1 - Bas Beugelsdijk Schilders

Ik ben – zoals je waarschijnlijk weet – voor mezelf begonnen.

Hele artikel lezen?
Referenties

Wat zeggen onze klanten?

We kunnen zelf wel schrijven dat we goed en betrouwbaar zijn én netjes werk leveren, maar wij laten dat liever aan onze klanten over.

Heerlijk! Zou het zo weer doen!
Familie uit Herkenbosch

Het binnenschilderwerk was hard nodig, evenals het schuren en opnieuw lakken van het parket in de woonkamer. Maar wij hadden geen zin om de hele woonkamer te ontruimen en ons te bemoeien met de werkzaamheden. Wij zijn toen op vakantie gaan, hebben Bas Beugelsdijk de huissleutel gegeven en hij heeft toen alles piekfijn geregeld. Van verhuizing/verplaatsing van de meubels en spullen uit de woonkamer, tot het schilderwerk en schuur- en lakwerk van het parket. Toen we terugkwamen van vakantie was het of we in een nieuw huis kwamen.

Zeer tevreden
Bert Schmitz

Na een goed advies, en goede kleurstelling vlug maar zeker vakkundig vakwerk. Bas, Detlef en collega’s dank voor de inzet. #zeertevreden

Netjes en strak
Jean-Paul Smeets

Bas en collega hebben bij bakkerij Smeets netjes en strak werk geleverd aan de hele voorgevel.

Zeer betrouwbaar
Wendy Cober

Ik werd snel na het invullen van het contactformulier gemaild om een afspraak te maken. Ik vond het superfijn dat al het contact digitaal verliep. De offerte zag er zeer gedetailleerd uit en de werkzaamheden zijn zeer kundig en netjes uitgevoerd. Vanwege mijn werk kon ik niet thuis zijn, maar dat was ook niet nodig. Bas en zijn collega waren zeer betrouwbaar. Er is niet alleen geschilderd, maar ze hebben ook een timmerman geregeld die nieuwe plinten heeft geplaatst.

Mooi werk
De heer Bunni

Voor de 2e keer gebruik gemaakt vd service van Beugelsdijk Schilders. Werken netjes, geven advies en leveren mooi werk af. Ik zou ze zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.

Gezellig en ontspannen sfeer
De heer Kostermans

Bas en zijn personeel hebben perfect werk geleverd. De mensen die ons huis zowel binnen als buiten geschilderd hebben zijn zeer kundig, behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Het was een gezellig en ontspannen sfeer met hun in huis. Ze zijn zeer betrouwbaar.