Schilder Herkenbosch

Vakkundige schilder in Herkenbosch

Ben je woonachtig in Herkenbosch en ben je op zoek naar een goede schilder die daarnaast ook een uitstekende service verleent? Zoek niet verder, want Bas Beugelsdijk Schilders kan jou van dienst zijn! Al meer dan 12 jaar is Bas Beugelsdijk gevestigd in Herkenbosch.

Schilder-Herkenbosch

OnderhoudNL schildersbedrijf met oog voor vakmanschap

Ons schildersbedrijf staat voor duurzame, mooie en kwalitatieve schilderwerken. Ons enthousiaste team beheerst de kneepjes van het vak tot in de puntjes. Bij ons staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Wij zijn in te schakelen voor schilderwerk voor particulieren en bedrijven in Herkenbosch en omgeving. Leuk om te weten: Sinds 2009 geldt er voor schilderwerken een laag Btw-tarief van slechts 6%!

Bas Beugelsdijk Schilders Herkenbosch is een schildersbedrijf dat is aangesloten bij OnderhoudNL. Dit houdt in dat wij werken volgens de kwaliteitsnormen die deze organisatie heeft opgesteld. Om hieraan te voldoen werken bij ons uitsluitend schilders die in het bezit zijn van alle vakdiploma’s. Op die manier kunnen wij je vakkundigheid en een grote betrouwbaarheid garanderen. Dat moet jou vast een veilig gevoel geven!

Niet alleen professioneel schilderwerk, maar ook exclusieve service

In 2015 is Bas Beugelsdijk Schilders bekroond met een AF-KTO award. Dit hebben we verkregen door een hoge score (van 9,4!) voor klanttevredenheid. Deze tevredenheid hebben we niet alleen verkregen door goed schilderwerk. Als schildersbedrijf in Herkenbosch vinden wij een goede service net zo belangrijk. Deze goede service proberen wij te bereiken door een open en directe communicatie en een overzichtelijke werkwijze. Tevens verlenen wij extra diensten om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Zo zullen wij geheel kosteloos al je meubels tijdelijk uit jouw woning verhuizen als je ons inschakelt als binnenschilder. Dit bespaart jou veel gesjouw en is voor ons een kleine moeite!

Inzetbaar als binnenschilder en buitenschilder in Herkenbosch en omgeving

Of jouw woning in Herkenbosch nu van binnen of buiten geschilderd moet worden: voor beide schilderwerken zijn wij inzetbaar. Ons schildersbedrijf levert ook diensten als winterschilder. Daarnaast zorgen wij er niet alleen voor dat je wanden en plafonds er weer stralend uitzien, maar leveren wij ook de volgende werkzaamheden:

Voor al jouw schilderwerk in Herkenbosch bel je Bas Beugelsdijk Schilders Klaar om jouw huis of bedrijfspand in Herkenbosch onder handen te nemen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel: 0475-537878.

builder

Bekijk onze projecten

Project Texwerk keuken Herten

Project Buitenschilderwerk Roermond

Project Behangwerk Roermond

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

We kunnen zelf wel schrijven dat we goed en betrouwbaar zijn én netjes werk leveren, maar wij laten dat liever aan onze klanten over.

Heerlijk! Zou het zo weer doen!
Familie uit Herkenbosch

Het binnenschilderwerk was hard nodig, evenals het schuren en opnieuw lakken van het parket in de woonkamer. Maar wij hadden geen zin om de hele woonkamer te ontruimen en ons te bemoeien met de werkzaamheden. Wij zijn toen op vakantie gaan, hebben Bas Beugelsdijk de huissleutel gegeven en hij heeft toen alles piekfijn geregeld. Van verhuizing/verplaatsing van de meubels en spullen uit de woonkamer, tot het schilderwerk en schuur- en lakwerk van het parket. Toen we terugkwamen van vakantie was het of we in een nieuw huis kwamen.

Zeer tevreden
Bert Schmitz

Na een goed advies, en goede kleurstelling vlug maar zeker vakkundig vakwerk. Bas, Detlef en collega’s dank voor de inzet. #zeertevreden

Netjes en strak
Jean-Paul Smeets

Bas en collega hebben bij bakkerij Smeets netjes en strak werk geleverd aan de hele voorgevel.

Zeer betrouwbaar
Wendy Cober

Ik werd snel na het invullen van het contactformulier gemaild om een afspraak te maken. Ik vond het superfijn dat al het contact digitaal verliep. De offerte zag er zeer gedetailleerd uit en de werkzaamheden zijn zeer kundig en netjes uitgevoerd. Vanwege mijn werk kon ik niet thuis zijn, maar dat was ook niet nodig. Bas en zijn collega waren zeer betrouwbaar. Er is niet alleen geschilderd, maar ze hebben ook een timmerman geregeld die nieuwe plinten heeft geplaatst.

Mooi werk
De heer Bunni

Voor de 2e keer gebruik gemaakt vd service van Beugelsdijk Schilders. Werken netjes, geven advies en leveren mooi werk af. Ik zou ze zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.

Gezellig en ontspannen sfeer
De heer Kostermans

Bas en zijn personeel hebben perfect werk geleverd. De mensen die ons huis zowel binnen als buiten geschilderd hebben zijn zeer kundig, behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Het was een gezellig en ontspannen sfeer met hun in huis. Ze zijn zeer betrouwbaar.