Schilder Melick

Het schildersbedrijf voor al jouw schilderwerk in Melick

Bij schildersbedrijf Bas Beugelsdijk Schilders kun je terecht voor het schilderwerk van jouw woning of bedrijfspand in Melick. Of het nu om de buitenkant of binnenkant gaat: ons bedrijf pakt elk klusje met beide handen aan. Bekijk hier onze werkzaamheden voor jouw woning of bedrijfspand in Melick.

 

Schilder-Melick
Ervaring en vakmanschap

Binnenschilder en buitenschilder omgeving Melick

Heb je een nieuwe woning/bedrijfspand in Melick die voorzien moet worden van een laagje verf? Bas Beugelsdijk Schilders staat voor je klaar. Of moet jouw bestaande pand een onderhoudsklus ondergaan? Ook hiervoor ben je bij ons schildersbedrijf aan het juiste adres. Als schildersbedrijf voorzien wij elke klus van de juiste kwaliteit en professionaliteit. Met veel vakmanschap spuiten, schilderen of texen wij jouw wanden, plafonds, kozijnen, ramen en deuren. Daarnaast brengen wij sierlijsten of rozetten aan. Ook texen en spuiten onze schilders gevels en coaten ze jouw vloeren.

Het gehele jaar door beschikbaar

Je hoeft niet op warmer weer te wachten als je de binnenkant van jouw pand onder handen wilt nemen. Bas Beugels Schilders is ook werkzaam als winterschilder. De winter is een prima periode voor binnenwerk. Zo is jouw pand in Melick helemaal klaar als de eerste lentezon zich weer aan doet. Om je zoveel mogelijk overlast te besparen, werken wij middels een nauwkeurige planning zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Duurzaamheid en onderhoud

Ons schildersbedrijf is aangesloten bij Koninklijke OnderhoudNL. Deze ondernemersorganisatie van specialisten in onderhoudswerk, renovatie en restauratie zet zich in voor professioneel onderhoud. Hier kan jouw pand in Melick flink van profiteren. Onderhoud is immers ontzettend belangrijk om de levensduur van jouw woning, pand of VvE’s in Melick te verlengen. Tevens dragen wij veel zorg voor duurzaamheid, veiligheid en een professionele afwerking.

Wij weten als geen ander dat schilderwerk gepaard kan gaan met ongemak voor onze klanten. Om dit ongemak zoveel mogelijk te verkleinen, bieden wij als extra service het ontruimen van jouw woning of bedrijfspand. Alle meubels en zo nodig ook gordijnen en lampen, zullen we zelf verwijderen en weer terugplaatsen als de klus is geklaard.

Ons inschakelen als schilder in Melick? Neem contact op!

Neem contact met ons op als je ons wilt inschakelen als schilder in Melick. Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0475-537878. Of stuur ons een e-mail: info@basbeugelsdijkschilders.nl. Je kunt ook een offerte aanvragen op deze website.

builder

Bekijk onze projecten

Project Buitenschilderwerk bedrijfspand

Project Texen binnen

Project Behangwerk Arcen

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

We kunnen zelf wel schrijven dat we goed en betrouwbaar zijn én netjes werk leveren, maar wij laten dat liever aan onze klanten over.

Heerlijk! Zou het zo weer doen!
Familie uit Herkenbosch

Het binnenschilderwerk was hard nodig, evenals het schuren en opnieuw lakken van het parket in de woonkamer. Maar wij hadden geen zin om de hele woonkamer te ontruimen en ons te bemoeien met de werkzaamheden. Wij zijn toen op vakantie gaan, hebben Bas Beugelsdijk de huissleutel gegeven en hij heeft toen alles piekfijn geregeld. Van verhuizing/verplaatsing van de meubels en spullen uit de woonkamer, tot het schilderwerk en schuur- en lakwerk van het parket. Toen we terugkwamen van vakantie was het of we in een nieuw huis kwamen.

Zeer tevreden
Bert Schmitz

Na een goed advies, en goede kleurstelling vlug maar zeker vakkundig vakwerk. Bas, Detlef en collega’s dank voor de inzet. #zeertevreden

Netjes en strak
Jean-Paul Smeets

Bas en collega hebben bij bakkerij Smeets netjes en strak werk geleverd aan de hele voorgevel.

Zeer betrouwbaar
Wendy Cober

Ik werd snel na het invullen van het contactformulier gemaild om een afspraak te maken. Ik vond het superfijn dat al het contact digitaal verliep. De offerte zag er zeer gedetailleerd uit en de werkzaamheden zijn zeer kundig en netjes uitgevoerd. Vanwege mijn werk kon ik niet thuis zijn, maar dat was ook niet nodig. Bas en zijn collega waren zeer betrouwbaar. Er is niet alleen geschilderd, maar ze hebben ook een timmerman geregeld die nieuwe plinten heeft geplaatst.

Mooi werk
De heer Bunni

Voor de 2e keer gebruik gemaakt vd service van Beugelsdijk Schilders. Werken netjes, geven advies en leveren mooi werk af. Ik zou ze zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.

Gezellig en ontspannen sfeer
De heer Kostermans

Bas en zijn personeel hebben perfect werk geleverd. De mensen die ons huis zowel binnen als buiten geschilderd hebben zijn zeer kundig, behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Het was een gezellig en ontspannen sfeer met hun in huis. Ze zijn zeer betrouwbaar.