Kies voor de kwaliteit en het vakmanschap van Bas Beugelsdijk Schilders

Binnenschilder nodig?

Het binnenschilderwerk kun je het beste overlaten aan een professionele binnenschilder. Zo ben je altijd verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Bas Beugelsdijk Schilders kan jou dit leveren met daarbij een uitstekende service. Als ervaren schildersbedrijf vinden wij een goed klantencontact ontzettend belangrijk. Daarom werken wij volgens een afgestemde planning en zorgen wij voor een open en directe communicatie. Bij Bas Beugelsdijk weet je altijd waar je aan toe bent.

Maatwerk voor particulieren, bedrijven en VvE’s

Dankzij onze goede communicatie met onze klanten kunnen altijd maatwerk leveren. Of het nu gaat om een geheel appartementencomplex, bedrijfspand of een woning: Bas Beugelsdijk Schilders pakt elke schilderklus zorgvuldig aan. Je kunt ons inschakelen voor kleine klusjes zoals het schilderen van één ruimte of voor grotere klussen zoals het schilderwerk van een geheel pand. Om het ongemak tot een minimum te beperken, stemmen we de werkzaamheden op jouw agenda af. Tevens zullen we je ontzorgen door de ruimte te ontruimen en daarna alles weer netjes terug te zetten. Dat scheelt jou veel sjouwwerk en is voor ons een kleine moeite!

Belang van een deskundige binnenschilder

Veel mensen zijn geneigd om zelf de verfkwast op te pakken voor het binnenwerk. Vaak komen deze mensen er al snel achter dat de klus tijdrovender was dan gedacht en dat het schilderwerk er minder goed op zit dan was gehoopt. Wil je kunnen genieten van de binnenkant van jouw woning of bedrijfspand en jezelf niet storen aan onzorgvuldig werk? Laat dan een binnenschilder van Bas Beugelsdijk deze klus professioneel aanpakken. Wij verzorgen niet alleen een mooi verflaagje. Bij goed binnenwerk komt namelijk meer kijken. Als eerste is een strakke ondergrond essentieel voor een representatief eindresultaat. Dit verkrijgen wij door oude verflagen te verwijderen, het repareren van gaatjes en scheuren, opschuren en de randjes afkitten.

Werkzaamheden binnenschilder

Onze binnenschilder verzorgt het texen, schilderen en spuiten van wanden, plafonds, deuren, ramen en kozijnen. Wil je sierlijsten of rozetten laten aanbrengen? Ook deze klus voeren wij vakkundig voor je uit. Tevens kun je ons inschakelen voor het coaten van vloeren. Je kunt Bas Beugelsdijk ook inhuren als buitenschilder of winterschilder! Ook bij deze klusjes voorzien we je van onze kenmerkende kwaliteit!

Binnenschilder inschakelen? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

Bas Beugelsdijk Schilders inschakelen als binnenschilder? Vraag een offerte aan via 0475 537878 of

builder

Bekijk onze projecten

Project Behangen

Project Texwerk gevels woonhuis

Project Buitenschilderwerk Roermond

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

We kunnen zelf wel schrijven dat we goed en betrouwbaar zijn én netjes werk leveren, maar wij laten dat liever aan onze klanten over.

Heerlijk! Zou het zo weer doen!
Familie uit Herkenbosch

Het binnenschilderwerk was hard nodig, evenals het schuren en opnieuw lakken van het parket in de woonkamer. Maar wij hadden geen zin om de hele woonkamer te ontruimen en ons te bemoeien met de werkzaamheden. Wij zijn toen op vakantie gaan, hebben Bas Beugelsdijk de huissleutel gegeven en hij heeft toen alles piekfijn geregeld. Van verhuizing/verplaatsing van de meubels en spullen uit de woonkamer, tot het schilderwerk en schuur- en lakwerk van het parket. Toen we terugkwamen van vakantie was het of we in een nieuw huis kwamen.

Zeer tevreden
Bert Schmitz

Na een goed advies, en goede kleurstelling vlug maar zeker vakkundig vakwerk. Bas, Detlef en collega’s dank voor de inzet. #zeertevreden

Netjes en strak
Jean-Paul Smeets

Bas en collega hebben bij bakkerij Smeets netjes en strak werk geleverd aan de hele voorgevel.

Zeer betrouwbaar
Wendy Cober

Ik werd snel na het invullen van het contactformulier gemaild om een afspraak te maken. Ik vond het superfijn dat al het contact digitaal verliep. De offerte zag er zeer gedetailleerd uit en de werkzaamheden zijn zeer kundig en netjes uitgevoerd. Vanwege mijn werk kon ik niet thuis zijn, maar dat was ook niet nodig. Bas en zijn collega waren zeer betrouwbaar. Er is niet alleen geschilderd, maar ze hebben ook een timmerman geregeld die nieuwe plinten heeft geplaatst.

Mooi werk
De heer Bunni

Voor de 2e keer gebruik gemaakt vd service van Beugelsdijk Schilders. Werken netjes, geven advies en leveren mooi werk af. Ik zou ze zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.

Gezellig en ontspannen sfeer
De heer Kostermans

Bas en zijn personeel hebben perfect werk geleverd. De mensen die ons huis zowel binnen als buiten geschilderd hebben zijn zeer kundig, behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Het was een gezellig en ontspannen sfeer met hun in huis. Ze zijn zeer betrouwbaar.