Schilder Roermond

Schildersbedrijf in Roermond nodig?

Zoek je een schilder in Roermond of omgeving? Bas Beugelsdijk Schilders kan je dan van dienst zijn. Het schildersbedrijf bestaat al sinds 2005. Inmiddels heeft het bedrijf al erg veel panden voorzien van duurzame schilderwerken.

Schilder-Roermond
Ervaring en vakmanschap

Binnenschilder en buitenschilder omgeving Roermond

Bas Beugelsdijk Schilders is werkzaam als buitenschilder en binnenschilder. Hoewel het bedrijf gevestigd is in Herkenbosch, zijn de professionele schilders ook werkzaam in Roermond.

Uitstekend schilderwerk voor particulieren en bedrijven

Of je nu kwalitatieve schilderwerken nodig hebt voor jouw woning in Roermond of jouw bedrijfspand: in beide gevallen kun je ons inschakelen. Wij zetten ons graag in voor alle schilderwerken binnen- en buitenshuis. Als binnenschilder nemen wij met grote zorgvuldigheid jouw kozijnen, ramen, deuren, wanden en plafonds onder handen. Daarnaast zullen we ook sierlijsten en rozetten aanzetten. Moeten jouw vloeren gecoat worden? Ook hiervoor zijn wij je graag van dienst.

Ben je op zoek naar een buitenschilder in Roermond? Schakel Bas Beugelsdijk dan in voor het schilderen van jouw kozijnen, deuren en ramen. Ook kunnen wij jouw gevels texen en spuiten.

Duurzaamheid en kwaliteit staan voorop

Ons bedrijf staat voor duurzaamheid en kwalitatief schilderwerk. Deze duurzaamheid kunnen wij waarborgen door de juiste verf te gebruiken en middels een zorgvuldige werkwijze. Als je zoekt naar een ervaren en deskundig bedrijf in Roermond, dan ben je bij Bas Beugelsdijk zeker aan het goede adres. Het is niet voor niets dat wij als bedrijf aangesloten zijn bij OnderhoudNL. Dit houdt onder andere in dat wanneer je ons bedrijf inhuurt als jouw schilder in Roermond, je gegarandeerd hoog kwalitatief schilderwerk kunt verwachten en daarnaast een goede service en garantie.

Bas Beugelsdijk heeft in 2014 een 9,4 gekregen voor klanttevredenheid.

Binnenschilderwerk perfect voor in de winter! Het is niet nodig om te wachten tot de zomer om een schilder in te huren. Sterker nog: de winter is een ideale periode om jouw binnenschilderwerk aan te pakken. Aangezien wij ook in te schakelen zijn als winterschilder, kunnen wij je het gehele jaar door van dienst zijn. Overigens kunnen wij je niet alleen helpen als schilder, we zijn ook expert in behangen!

Op zoek naar een schilder in Roermond? Neem contact op!

Voor al jouw schilderwerken in Roermond kun je contact met ons opnemen. Bel ons dan op 0475-537878 of neem contact op via de e-mail: info@basbeugelsdijkschilders.nl Je kunt ook altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

builder

Bekijk onze projecten

Project Buitenschilderwerk bedrijfspand

Project Texwerk keuken Herten

Project Texen binnen

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

We kunnen zelf wel schrijven dat we goed en betrouwbaar zijn én netjes werk leveren, maar wij laten dat liever aan onze klanten over.

Heerlijk! Zou het zo weer doen!
Familie uit Herkenbosch

Het binnenschilderwerk was hard nodig, evenals het schuren en opnieuw lakken van het parket in de woonkamer. Maar wij hadden geen zin om de hele woonkamer te ontruimen en ons te bemoeien met de werkzaamheden. Wij zijn toen op vakantie gaan, hebben Bas Beugelsdijk de huissleutel gegeven en hij heeft toen alles piekfijn geregeld. Van verhuizing/verplaatsing van de meubels en spullen uit de woonkamer, tot het schilderwerk en schuur- en lakwerk van het parket. Toen we terugkwamen van vakantie was het of we in een nieuw huis kwamen.

Zeer tevreden
Bert Schmitz

Na een goed advies, en goede kleurstelling vlug maar zeker vakkundig vakwerk. Bas, Detlef en collega’s dank voor de inzet. #zeertevreden

Netjes en strak
Jean-Paul Smeets

Bas en collega hebben bij bakkerij Smeets netjes en strak werk geleverd aan de hele voorgevel.

Zeer betrouwbaar
Wendy Cober

Ik werd snel na het invullen van het contactformulier gemaild om een afspraak te maken. Ik vond het superfijn dat al het contact digitaal verliep. De offerte zag er zeer gedetailleerd uit en de werkzaamheden zijn zeer kundig en netjes uitgevoerd. Vanwege mijn werk kon ik niet thuis zijn, maar dat was ook niet nodig. Bas en zijn collega waren zeer betrouwbaar. Er is niet alleen geschilderd, maar ze hebben ook een timmerman geregeld die nieuwe plinten heeft geplaatst.

Mooi werk
De heer Bunni

Voor de 2e keer gebruik gemaakt vd service van Beugelsdijk Schilders. Werken netjes, geven advies en leveren mooi werk af. Ik zou ze zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.

Gezellig en ontspannen sfeer
De heer Kostermans

Bas en zijn personeel hebben perfect werk geleverd. De mensen die ons huis zowel binnen als buiten geschilderd hebben zijn zeer kundig, behulpzaam en ontzettend vriendelijk. Het was een gezellig en ontspannen sfeer met hun in huis. Ze zijn zeer betrouwbaar.